3x de leukste hotspots aan de Belgische kust

Het einde van de vakantie komt jammer genoeg in zicht. Komende week is dan ook de ideale periode om nog eens volop te genieten van het goede weer, … De ideale plek hiervoor is onze Belgische kust, een plek vol leuke spots. Heb je nu zin in een weekendje zee en ben je op zoek naar enkele leuke winkeltjes of wil je gewoon ergens een gezellige koffie gaan drinken, lees dan vooral verder !

Le Muzée de L’AmuZette in Knokke  
Shoppen: Interieur / food 

Le muzée de l’amuzette in Knokke wordt uitgebaat door Michel en Martine, twee levensgenieters en verwoede interieurverzamelaars.  Michel en Martine bieden een ruim aanbod aan vintage, decoratie en literatuur. Bovendien kan je er ook terecht voor een gezellige koffie, of geniet van een heerlijke lunch of ontbijt. Wil je liever even pick- nicken op het strand houden, spring dan gerust even binnen en geniet van hun heerlijke take – away gerechten.

Tip: Geen zin om helemaal naar de zee te rijden voor deze leuke shop, ook in Gent hebben ze een pand.

Lily in Oostende 
Shoppen : interieur / fashion

Ook laat ik jullie graag kennismaken met Lily, een leuke conceptsore in Oostende. Lily is een mooie winkel waarbij dameskleding centraal staat, er is dan ook een ruim aanbod aan kleren ( zo’n 15 merken ), juwelen en schoenen. Bij de verhuizing naar een groter pand zijn daar ook interieur accessoires bijgekomen. Wie op zoek is naar leuke kleren, een leuke bloempot of leuke kussens ( en natuurlijk nog veel meer) moet hier dus zeker even een kijkje nemen.

Tip: Lily heeft ook een tweede pand in Mechelen

  Kabine + kantine in Koksijde                
 
Shoppen : Interieur / food 

Onlangs opende blogster Eliza de prachtige conceptstore kabine in Koksijde. In deze shop vindt je van alles terug : van geboortelijstjes, tot leuke interieur accessoires, hippe cadeautjes en de leukste hebbedingen, kortom kabine is een plek waar heel het gezin zijn ding kan doen. En wanneer ik zeg aan heel het gezin, dan worden de mannen uiteraard meegerekend. Het is immers wel bekend dat  de meeste mannen eigenlijk niet zo graag gaan shoppen, dus vindt je in kabine een heuse men cave met een flipperkast, een tv met sportzender,  … Dus beste mannen het smoesje : ik vind dat echt saai , is afgelopen.

Genoeg geshopt ? Ga dan gerust even langs bij Kantine, de aangelegen brunch bar van kabine. Je kan er terecht voor een heerlijke brunch of gewoon voor een gezellig tasje koffie.

Heb jij nog een leuke tip, een leuke winkel of … Deel deze dan zeker in de reacties !

foto’s : pinterest

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial