3x originele kerstcadeaus van lokale webshops

Met Kerst in het vooruitzicht is het tijd om weer eens een aantal van onze favoriete ( online ) adresjes te delen. We gingen op zoek naar drie Belgische en Nederlandse winkels die wij de moeite waard vinden om toch even een virtueel bezoekje te brengen. Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een van je vrienden of familieleden ? Lees dan vooral verder !

Atelier Cocotier

Het eerste adresje dat we graag willen delen is atelier cocotier. De webshop heeft een aanbod bestaande uit prachtig servies, kussens, lampen en vele accessoires. Ook kwamen ze recent uit met een kerstcollectie . Onze favorieten zijn de schelpen bordjes en hun mooie lepels, beiden ideaal voor wie fan is van een mooie tafelstyling.

Meer info : https://www.ateliercocotier.com

House Raccoon

House raccoon is het bedrijf van Anneleen en Nathan. Zij maken prachtige producten en verkopen deze met oog voor de natuur. Ze startten hun bedrijf in 2017 met een prachtige visie : per verkocht product planten ze een boom. Alle producten worden gemaakt in samenwerking met Mirvas, een sociaal atelier in Lier. Via hun webshop verkopen ze allerhande bloempotten, tafellampen ,… Een andere aanrader zijn hun DIY kits ( zie foto 2 ), perfect voor alle do it yourselvers. Neem zeker eens een kijkje op hun site, lees meer over hun doel en wie weet vind jij wel je volgende kerstcadeau van Belgische bodem.

meer info : https://houseraccoon.com/

Pikaplant

Heel veel mensen grijpen voor de feestdagen vaak terug naar een boeketje bloemen, wij presenteren u een originele variant : de pikaplant. Pikaplant ontwikkelde de voorbije jaren verscheidene modellen van hun terrariums. Zo ontwierpen ze een plantenpot met geïntegreerd waterreservoir maar ook een plantenkast die planten automatisch water geeft. Dit is het ideale cadeau voor elke interieurliefhebber, ook voor degene zonder groene vingers !

meer info : https://pikaplant.com/nl

Bekijk onze andere artikels voor nog meer Kerst inspiratie !

Wij willen iedereen oproepen om de corona regels die gelden in zijn/haar land grondig op te volgen en zorg te dragen voor elkaar. Virtuele knuffels, het tdstudio team.

alle afbeeldingen zijn afkomstig van de shops zelf

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial