Een prikbord dat gezien mag worden

Een prikbord is superhandig maar niet echt het pronkstuk in je interieur. Ik ging op zoek naar enkele leuke ideeën om een prikbord leuk te stylen of om je eigen prikbord te restylen. Dus creatievelingen steek de handen uit de mouwen en kijk mee.

1: DIY: tekens op je prikbord

prikbord-driehoek

Deze DIY is toe te passen op elk prikbord. Je tekent er je favoriete tekentje op bv: een vierkantje, een hashtag, de beginletter van je naam of …  Het enige dat je nodig hebt is een zwarte stift (en een prikbord natuurlijk).

2: Klein hoekje kleur

zeshoek-deel-1zeshoek-deel-2

Deze prikborden zijn sowieso al super leuk door hun zeshoekige vorm maar met deze DIY maak je ze net een tikkeltje leuker. Natuurlijk kan je voor deze DIY ook een rechthoekige prikbord gebruiken.  Ikzelf vind het het leukst als dat kleine hoekje kleur een soort accentkleur is die hier en daar terugkomt in de ruimte.

3: een hele wand

wand-van-kurk

Deze kanjer van een wand is super handig voor op je werkplek. Je kan er belangrijke dingen ophangen of er een inspiratie moodboard van maken. Voor elk wat wils dus.

4: een strook

strook-van-kurk

Als je het vorige idee net iets teveel vond is dit een ideale tussenweg. Dit bord is zowel handig in de keuken als op je werkplek.  Ook hier kan je een inspiratie moodboard van maken of er belangrijke dingen ophangen.

5: prikbord & bloempotje in 1

prikbord-bloempot-deel-2prikbord-bloempot-deel1

Planten doen het altijd goed in je interieur of op je werkplek. Zeker in dit superleuke twee in één bloempotje. Ikzelf vind  het superhandig om post its op te hangen met dingen die ik niet mag vergeten.

bron: pinterest

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *