Gezellig tafelen met dit prachtige servies

Wat is er gezelliger dan op een warme zomeravond nog lekker lang buiten verder te tafelen tot zonsondergang? Maar zou het nu niet nog leuker zijn als je je eten dan kon serveren op een uniek servies? Ik ging op zoek naar een aantal prachtige exemplaren. Ongetwijfeld kan ook jij je wel in ééntje vinden.

De kleurrijke collectie van Tokyo design studio neemt je mee doorheen de Japanse cultuur. Door de vele kleuren, vormen en patronen zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hoeft daarom niet enkel hetzelfde printje te combineren afwisseling is ook wel leuk.
 

Als je het vorige servies nu net iets te lief vond dan zal dit hoogstwaarschijnlijk dichter bij jouw stijl liggen. Bitz is een stoer servies met een natuurlijke uitstraling in aardetinten. Ben je  fan van dit soort servies maar vind je in deze collectie je ding niet? Dan is de collectie van Pascale Naesens misschien iets voor jou.

Als afsluiter nog de kleurrijke collectie van bloomingville. Want als we buiten niet tussen de planten en de dieren kunnen zitten dan halen we deze toch gewoon naar binnen, niet?

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial