Spelen met leren details in huis

Je raad het misschien al maar in dit berichtje leg ik enkele leuke dingen uit die je zelf kan maken . En ja, in het thema leer. Leer heeft een heel natuurlijke uitstraling en is trouwens heel  leuk te combineren met een plantje.

  

Leren tijdschriftenhanger 

De mensen die mij al langer volgen hebben deze leuke tijdschriftenhouder waarschijnlijk al voorbij zien komen.Wat je nodig heb zijn: 2 lederen strips. (van ongeveer 25 cm) en een spijker. Om te beginnen plooi je de lederen strips dubbel. Aan het uiteinde van beiden weerszijden  maak je een gaatje, dit kan je best doen met een punch. De grote van je gaatje hangt af van de grote van de spijker die je van plan bent om te gebruiken. Ikzelf vind het mooier met een fijne nagel zodat deze niet echt opvalt. Deze klop je dan op een leuk plekje in de muur. Daarna doe je er natuurlijk je   favoriete tijdschrift in.

   

Leren kledinghanger 

Deze kapstok is ongeveer op dezelfde manier gemaakt als de tijdschriftenhanger. Waar je wel rekening mee moet houden is dat deze strips veel meer gewicht moeten dragen. Daarom is het best dat je extra verstevigingen aanbrengt zoals je op foto 2 ziet. Hier kan je gemakkelijk je eigen draai aan geven doordat je kan kiezen welke materialen gebruikt voor je buis en de leren strips.

 

 

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial