5 x unieke spiegels in huis

Een spiegel, iedereen heeft er ergens wel 1 in huis hangen. Meestal om praktische redenen. Maar een spiegel kan ook decoratief zijn. Kortom je kan er vele richtingen mee uit. Hier enkele leuke tips voor het stijlen van een spiegel in huis.

1: ruiten spiegel

td-desing-spiegels-ruiten

Dit setje van drie kan je op diverse manieren aan de muur hangen door behulp van het bijpassend haakje. Dit leuke setje is te koop bij Umbra.

2: honingraten spiegel

honingraten-spiegel

Deze leuke spiegeltjes zijn verkrijgbaar bij Ikea.  Je kan zelf kiezen hoe je deze spiegeltjes in elkaar past, hierdoor creëer  je elke keer iets unieks voor je woning.

3: DIY speciaal voor ijdeltuiten

ijdeltuiten-spiegel

Deze spiegel is speciaal voor alle vrouwen die elke morgen uren voor de spiegel zitten. Je kan in de houder zelfs je kwastjes steken. Ideaal voor in de slaapkamer dus. En het leuke is: je kan deze zelf maken, de uitleg vind je op de blog themerythougt. Ben je nu niet zo’n doe het zelver kan je ongeveer de zelfde spiegel kopen op de webshop van h&m home

4: twee in één

2-in-1-spiegel

Deze spiegel is ideaal voor een home office. Je kan je snel nog even opmaken voordat die ene belangrijke klant komt en het als prikbord gebruiken. Maar ook in de slaapkamer misstaat deze spiegel niet. Kortom er zijn vele mogelijkheden. Bovendien kan je hem ook zelf maken, meer info hierover vind je op vtwonen.

5: zeshoekige spiegel

zeshoekige-spiegel zeshoekige-kastjes

Deze zeshoekige spiegel is net eens iets anders dan de casual ronde of rechthoekige spiegel ( niet dat deze niet leuk zijn hoor). Waar je deze ook heel leuk mee kunt combineren is met  zeshoekige kastjes. Je maakt er dan een soort collage van en zorgt ervoor dat de spiegels en de kastjes mooi in elkaar passen. Waar je deze spiegel onder andere kan kopen is bij maison du monde.

bron: pinterest

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial