Een droompaleis voor jouw huisdier

Een kat of hond in huis, super leuk. Maar deze hebben natuurlijk een nestje nodig. Meestal is dit een mat of een mandje. Alleen,.. dat is niet echt super stijlvol. Wel daar heb ik een oplossing voor. Deze leuke tipi tentjes zijn een ideale, stijlvolle slaapplaats voor je huisdier. Hieronder leg ik uit hoe je tipi tentjes voor kleinere honden of voor een kat kan maken. Dit is misschien ook een leuk idee voor je kinderen maar dan in een groter formaat.

Benodigdheden: voor een tipi tent zoals op de foto kom je zeker toe met een stuk stof van 3 tot 4 meter. Verder heb je nog 4 stokken van 80 cm nodig en een koord om de stokken samen te binden. Natuurlijk ook naaigerei en een meetlint of lat.

Als eerst bindt je de vijf stokken vast zodat ze een tipi tent vormen, zorg ervoor dat de opening tussen iedere stok even lang is en groot genoeg naar mate de grootte van je huisdier. Teken daarna de driehoeken af, voorzie nog en stuk stof om rond je stokken te naaien. Daarna naai je dan ook de stof rond de stokken. Naai alle stukken aan elkaar en werk eventueel de bovenkant nog mooi af. Als laatst snijd je aan de voorkant een gat waar je huisdier door kan.

 

 

 

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial