Jouw wereldtuin in een handomdraai

Het seizoen van lekker lang buiten zitten begint weer. Dat betekent dat het hoog tijd wordt om je balkon, tuin of terras “zomerklaar” te maken. Eén van de nieuwste trends wat betreft tuinen is de wereldtuin. Dit wil zeggen dat je je op vakantie voelt in je eigen tuin. Om deze sfeer te creëren gebruik je warme tinten, rotan en exotische planten.

 

Een rotan stoeltje mag niet ontbreken in jouw wereldtuin. Ga voor kussens met etnische patronen en kleurrijke vormen. Ook een in touw gemaakte hangmat is een goed idee. Ga voor één in een natuurlijke tint zodat je deze makkelijk kan combineren met kussens in iets meer uitgesproken kleuren.

 

Ook mooie tropische planten mogen niet ontbreken. Een goede optie is de Monstera of Gatenplant. Deze heeft niet al te veel verzorging nodig. Zet je planten in mooie, terracotta potten of in leuke gevlochten manden. De manden van op de foto zijn afkomstig van Maison du monde. Voor mensen met een minder grote tuin is het leuk om hangplanten op te hangen. Deze vind je ook in gevlochten varianten.

 

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial