Het ideale cadeau voor interieurliefhebbers

Met de feestdagen op komst leek het me een goed idee om te schrijven over een aantal ideale cadeaus voor interierliefhebbers. Na een hele lange zoektocht ( ik ben zelf namelijk ook niet zo goed in het vinden van een origineel cadeau) heb ik hier een aantal tips voor jullie.

Met als eerste deze minimalistische kaarsenhouder. Ik heb voor deze variant gekozen omdat ik hou van minimalistisch design, vind je dit nu niet zo mooi? Ga dan zeker op zoek naar een item binnen jouw stijl, er zijn namelijk zoveel verschillende modellen te vinden. Voor zover ik weet zijn deze verkrijgbaar bij my ex boyfriend. ( Het kan zijn dat ze in andere winkels ook verkrijgbaar zijn) Steek de kaarsjes dus al maar aan want met deze kaarshouders in huis zal je niet meer zonder willen/kunnen.


Dit is de droom van iedere interieurliefhebber, toch ? Deze prachtige lichtboxen van buzing like neon bevatten allerhande quotes, ideaal dus als sfeermaker tijdens de feestdagen. Ik heb deze variant gevonden via stockhome.

Als laatste tip raad ik jullie zeker aan om een een kijkje te nemen op Desenio. Een website met prachtige foto’s en posters in allerhande categorieën: botanisch, steden, fotokunst … Met andere woorden voor ieder wat wils. Eveneens kan je er prachtige kaders bestellen. Poster erin, mooie strik er rond en klaar is je pakje. Als je dit eigenlijk koopt voor jezelf is hier een goede tip: Je kan online je eigen fotowand creëren, dit houdt in dat je een aantal posters en een opstelling kiest om vervolgens te kijken welke posters je waar wilt en of deze bij elkaar passen. Ideaal dus als je geen idee hebt welke kleurencombo’s je wilt gebruiken en om te kijken of deze effectief samen gaan.

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial