Het kleinste kamertje in huis

De wc inrichten is iets waar veel mensen het moeilijk mee hebben. Je  hebt vaak niet veel ruimte en weet niet goed hoe het aan te pakken. Hierdoor blijft het vaak een kale ruimte zonder al te veel decoratie. Lees hieronder de tips en hopelijk geven ze je inspiratie om van jouw wc een leuk plekje te maken.

  • Omdat een toilet meestal een kleine ruimte is, is het een goed idee om in de hoogte te werken. Ga bijvoorbeeld voor een leuk plankje waar je een geurkaars of een plantje opzet. Zorg er voor dat het niet te druk wordt.
  • Wat het ook altijd goed doet in de toilet of badkamer zijn natuurlijke tinten en planten. Hierbij kan je ook weeral in de hoogte werken door bijvoorbeeld een hangplant te kiezen. Ga voor planten die niet te veel verzorging nodig hebben en die niet al te groot worden.
  • Durf met kleur te spelen. Ga voor accessoires zoals een handdoek of zeeppomp in een bepaalde kleur. Zorg dat je in hetzelfde kleurenpalet blijft.
  • Net als de meeste mensen lees jij waarschijnlijk ook wel eens een tijdschrift op het toilet. Je hoeft deze niet perse op een plankje te leggen, waarom zou je niks speciaals proberen? Zoals de leren tijdschriftenhouder waarover ik een tijdje geleden schreef.
  • Ga voor een mooie wc- rol houder, de hoeft niet rond te zijn. Er bestaan er in prachtige vormen en kleuren zoals deze van ferm living. Het is misschien niet zo voor de handliggend om een wc- rol houder in een driehoekige vorm te kiezen maar het geeft wel karakter aan je WC.

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial