Jouw keuken, een gezellige keuken

De keuken is een ruimte die je niet echt kan inrichten met accessoires. Een keuken moet praktisch zijn en heeft vaak ook niet echt plaats voor tralalie en tralalaatjes. Maar waarom niet het aangename aan het onaangename koppelen. Want geef toe, niet iedereen van ons kan een echte keukenprinses zijn.

Snijplanken, praktisch en mooi. Speel met vormen en structuren voor een speels effect. Als je ze nodig hebt gebruik je ze of  je koopt er enkel voor de sier. Snijplanken zijn makkelijk om zelf een eigen toets aan te geven. Gebruik bijvoorbeeld een leuk kleurtje voor het handvat. Let wel op dat je verf waterbestendig is en  ze praktisch blijven om te gebruiken.

Leuke potjes om bijvoorbeeld suiker in te doen zijn ook pluspuntjes in de keuken. Ook in spatels is er veel variatie, zorg er wel voor dat ze praktisch blijven. Ook een leuk idee is om deze in een leuk potje tentoon te stellen. Deze potjes en spatels zijn te koop bij westelm, een webshop waar je heel veel leuke keukenaccessoires vindt.

Wat ook goed doet in de keuken zijn bloemen. Ga voor een kleurrijke bos en zet deze in een mooie vaas. Hopelijk zullen ook de niet keukenprinsessen nu graag in de keuken staan.

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial